blackandpepper

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2017

Buttons

Av Pepper Blackberry - 15 oktober 2017 20:09


Lycka är att hitta sin älskades "knappar"




 



Kärlek är (bland annat) att vilja det bästa för den andra. För personen man älskar. Att vilja ge härliga upplevelser, maximal njutning. 

Ge total trygghet i att få vara och uttrycka det innersta. 

Oavsett om knappen eller knapparna är bakade och formade i vaniljsmakande marsipan, eller gjorda av rent och hårt läder blandat med smärta. 


Att utforska sin egen och sin älskades njutning är en härlig resa. En resa utan egentliga mål. Vem vet vad som väntar bakom nästa hörn, och nästa, och nästa...


Jag är ärad (på sant - det ÄR en ära att få ta del av förtroenden, att den man älskar vågar öppna sig och göra sig sårbar) över att få veta vilka min mans knappar är. Och över att få dela sökandet efter fler - om de finns. 


Återigen - man ska självklart inte göra saker som känns förnedrande, kränkande, äcklar. 

Men bortsett från det vidhåller jag att man kan göra många saker som man inte själv blir direkt upphetsad av. För att man älskar sin partner och hen tänder som bara den! 

Ärligt talat - de flesta blir nog vare sig äcklade eller kränkta av saker som inte hör till det mest bisarra. De flesta kan ta på sig särskilda klädesplagg, rollspela, tåla lite smisk, dominera/domineras, ända fram till gränsen där man börjar blanda in riktigt avancerade saker... så varför krångla. Do it! Blanda det "vanliga" härliga sexet med lite kryddor! 


I vårt fall visar det sig att det min älskade tänder på, ordentligt (sådär så det nästan exploderar bara av tanken på det) är saker jag själv tycker är väldigt sexiga. Då är det såklart inte särskilt svårt att trycka på knapparna... 

Men jag har tidigare haft förhållanden där knappen varit något jag helst inte trycker på för ofta, för det har varit något jag har känt mig tveksam till. Å andra sidan, så länge man visar att det är okej, att man inte på något sätt är negativ när det gäller en partners eventuella fetischer/läggningar, så räcker det långt. Man behöver inte alltid vara direkt delaktig om det är FÖR svårt. Men man accepterar, man uppmuntrar, man älskar oavsett. 


Folk som uttrycker avsky eller på andra sätt dissar den de är tillsammans med på grund av hens "knappar" - hur kan man göra så mot en annan människa, en människa som vågat blotta sig på ett otroligt sårbart sätt? 

Vad man tänder på är lika omöjligt att ändra på, som sin sexuella läggning. 

(Nu undantar jag naturligtvis allt som plågar andra. T ex riktig incest, riktigt djursex, riktig våldtäkt etc. Tänder man på att göra sådant på riktigt, behöver man 1) låta bli och 2) söka hjälp.) 


Men i övrigt. Go for it. Tryck på knappen! Njut, ha roligt. Du ger din partner det hen älskar och går igång på som mest, och vice versa. Ömsesidighet, respekt, kärlek, lekfullhet, öppenhet. 






 




Alla kanske inte har "knappar" mer än att de verkligen tänder på bra, "vanligt" sex. Att partnern bryr sig, är omtänksam, följsam och vet vad hen gör rent tekniskt (if ya know what I mean    ). Heeeelt okej ju, har man inga fler så har man inte - good for you! 


Jag fick i varje fall äran att ta del av vad som tänder den jag tänder på - och jag vågar vara lika öppen. Trots att mina så kallade knappar INTE smakar vanilj what so ever. Trots att det är knappar jag dolt för nästan alla, alltid, för att jag har känt en skam. Skämts för det som tänder mig mer än något annat, det som kan få mig att få orgasm efter orgasm (rekordet är fem på raken, utan att knappt ta på mig själv, för att jag tittade på en film som innehöll just min "fetisch").

Men sedan dök han upp, mannen som älskar mig som jag är, på alla sätt, mannen som visar att jag är trygg nog hos honom för att kunna öppna mig och dela med mig av mitt innersta. Utan skam, utan någon som helst negativ reaktion. Bara en vilja att försöka dela det med mig. DET är kärlek. Äkta jäkla kärlek! 



Kan vi, kan ni. Och vägrar din partner, uttrycker hen att du är en sämre människa på något sätt (ogillande, kritik, nedvärderande kommentarer etc) - acceptera inte det utan fight. Du är värd det bästa, inte någon som ser ner på dig för vad som hetsar upp dig till vansinne. Sex är en av våra grundläggande behov, precis som luft, mat, sömn. 


Go for it. Lek. Tryck på knapparna!   




      

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pepper Blackberry - 4 november 2017 18:12

Sex ska vara sexigt. Det kräver att man KÄNNER sig sexig. Det i sin tur kräver att man känner att ens partner tycker att man är sexig.   Logiskt!   Men i alltför många förhållanden pikas det. Kommentarer om den andras kropp. HUR i hela fr...

Av Pepper Blackberry - 3 november 2017 18:16


          Det är inte ofta "närbilder" är vackra och sensuella. Den här är definitivt både-och!                           ...

Av Pepper Blackberry - 20 oktober 2017 11:09

Kvinnor är oftast mer sensuella på bild - tycker jag. Den kvinnliga kroppen är sinnligt härlig; mjuk, kurvig, yppig... gör sig väldigt bra på bild.  Män är vackra men på ett annat, mer rått sätt. Hårdare. Det är svårt att hitta bra bilder på män ...

Ads

Av Pepper Blackberry - 17 oktober 2017 15:27

Reklam. Inte alltid av ondo...                                       ...

Av Pepper Blackberry - 11 oktober 2017 23:27

Njutning für alle. I höstmörkret tände vi ljus och jag fick se min älskade njuta. På avstånd. Vid sidan av. Iaktta, insupa ansiktstuttryck, kroppsrörelser, ljud. Jag älskade det. De blickar, de leenden vi utbytte med varandra... total och äkta kärl...

Presentation


Erotic is using a feather
Porn is using the whole chicken

- Robbie Williams

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards