blackandpepper

Direktlänk till inlägg 20 september 2017

Sex&Lust AB

Av Pepper Blackberry - 20 september 2017 22:58

Sex och närhet är att likna vid ett företag. 

Nej, det låter inte särskilt sensuellt, inte särskilt sexigt. 

Sex ska väl "bara hända"? När båda känner för det till hundra procent, efter wining and dining. 

Man kan väl inte ha sex om man egentligen inte känner för det?

 

Problemet är att när det handlar om fler än en person, fler än bara dig själv, är det inte alltid det synkar. När du känner för sex gör inte din partner det och vice versa. Kanske inte början, inte under den härligt vilda, passionerade tiden när du vill äta upp henom mest hela tiden. Men sedan. När vardagen kommer, när tiden har gått, när passionen har övergått i djupare känslor - det är då den verkliga utmaningen börjar. 

Det är då man måste sluta tro att sex måste vara något som bara händer när båda magiskt känner för det samtidigt, är på precis samma ställe känslomässigt samtidigt. 


Lust är inte något som ökar av avhållsamhet. Tvärtom! Ju mindre sex du har/ju mer sällan, ju mindre lust kommer du att känna. Man vänjer sig av med lusten. Sakta men säkert slutar man vara en sexuell varelse. Precis som med träning av muskler och kondition, krävs upprätthållande av lust! 


Vissa dagar känner du inte för att träna. Det regnar. Du har huvudvärk. Tillräckligt många sådana dagar och vips! har du tappat både kondition och styrka. 

Samma sak med hjärnan. Hjärnan är en muskel på det sättet att den måste tränas. Sluta utmana den, sluta stimulera den och du tappar i kapacitet. 

Lusten fungerar på precis samma sätt. 

Så nej man måste inte känna för det till hundra procent. So what? Sex är inte bara blodigt allvar! Sex kan vara kul, ett tidsfördriv, intressant, bara lite lagom skönt eller ett sätt att visa den du älskar dina känslor. Nästa gång är det kanske du som verkligen vill och din partner som "ställer upp".


(Vilket för övrigt är ett ganska felaktigt sätt att beskriva det. "Ställa upp". När det de facto handlar om generositet och kärlek. Den du älskar har ett behov av närhet och att tillfredsställa det är inte att ställa upp på ett negativt sätt. Inte ett dugg! Jag pratar inte om att tvinga sig till att ha sex om man VERKLIGEN inte vill - men alltför många har alltför höga krav på vad som ska till för att sex ska kunna hända.)


Ett förhållande måste skötas i ungefär samma stil som ett företag, det vet de flesta om vid det här laget. Saker och ting händer inte av sig själva. Ett bra resultat upprätthålls inte av magiska, osynliga krafter.

Ett bra sexliv kräver engagemang, osjälviskhet och kärlek. Det kräver att man inte ger efter och börjar strunta i de små, till synes obetydliga fysiska beröringarna i vardagen, börjar strunta i sin egen roll, eller kräver att allt ska vara på ens egna villkor. Det kräver kommunikation och att ständigt se till att ha sex nära till hands. I huvudet alltså. Fantisera! Fundera! Det mesta kan handla om sex, med lite övning....    


Det går utför så snabbt, så lätt, om man inte är uppmärksam.

I början var ni som duracellkaniner. Det lugnar sig ju. Till en gång om dagen. Som blev en gång varannan dag, som plötsligt blev en gång i veckan och sedan en gång i månaden...

Så behöver det inte bli. 

Se det som disken - den måste fixas. 

Men till skillnad från disken, blir det riktigt härligt och skönt ganska snart efter att man sätter igång och njuter av sin partner, hur man än kände sig från början. Att upprätthålla åtminstone en snabbis varje dag kan de flesta klara av. Mer behövs oftast inte för att företaget ska fortsätta blomstra! 








 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pepper Blackberry - 4 november 2017 18:12

Sex ska vara sexigt. Det kräver att man KÄNNER sig sexig. Det i sin tur kräver att man känner att ens partner tycker att man är sexig.   Logiskt!   Men i alltför många förhållanden pikas det. Kommentarer om den andras kropp. HUR i hela fr...

Av Pepper Blackberry - 3 november 2017 18:16


          Det är inte ofta "närbilder" är vackra och sensuella. Den här är definitivt både-och!                           ...

Av Pepper Blackberry - 20 oktober 2017 11:09

Kvinnor är oftast mer sensuella på bild - tycker jag. Den kvinnliga kroppen är sinnligt härlig; mjuk, kurvig, yppig... gör sig väldigt bra på bild.  Män är vackra men på ett annat, mer rått sätt. Hårdare. Det är svårt att hitta bra bilder på män ...

Ads

Av Pepper Blackberry - 17 oktober 2017 15:27

Reklam. Inte alltid av ondo...                                       ...

Av Pepper Blackberry - 15 oktober 2017 20:09

  Lycka är att hitta sin älskades "knappar"   Kärlek är (bland annat) att vilja det bästa för den andra. För personen man älskar. Att vilja ge härliga upplevelser, maximal njutning.  Ge total trygghet i att få vara och uttrycka det inn...

Presentation


Erotic is using a feather
Porn is using the whole chicken

- Robbie Williams

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2017 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards